Εταιρικό Προφίλ

Η Co. ΕΠΕ επιστήμης και τεχνολογίας αποξηραντών αέρα του Τσάνγκσα είναι ένα εμπιστευμένο όνομα στις βιομηχανίες κατασκευής. Τοποθετημένοι στην αναπτυγμένη περιοχή, επίσης γνωστή ως κεφάλαιο των μηχανημάτων κατασκευής, έχουμε τα σημαντικά πλεονεκτήματα της μεταφοράς, για να καταστήσουμε την παράδοση γρηγορότερη και ανέξοδη. Πάντα εμμείνετε στον πολιτισμό μας δεδομένου ότι «η ποιότητα είναι η ζωή μας, ο πελάτης είναι πρώτος, ομαδική εργασία και δημιουργία», μέσω της σταθερών μόνος-βελτίωσης και των βελτιώσεων στην ποιοτική διαχείριση και συνδυασμένος με τις σημαντικές υπηρεσίες μεταπώλησης, έχουμε γίναμε το πρώτο εμπορικό σήμα.

Ιστορία

Η Co. ΕΠΕ επιστήμης και τεχνολογίας αποξηραντών αέρα του Τσάνγκσα είναι επαγγελματικός παραγωγός με την πλούσια εμπειρία. είμαστε μια επαγγελματική υψηλή ακρίβεια υψηλής τεχνολογίας και υψηλοί - ποιοτική επιχείρηση με την εμπειρία διεθνούς εμπορίου εξειδικευμένη στην πώληση κατασκευής ανάπτυξης και την υπηρεσία μεταπωλήσεων.

Υπηρεσία

Η επιχείρησή μας εμμένει στην έννοια απευθυνόμενου στην αγορά, υψηλή τεχνολογία ως κινητήρια δύναμη, για να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων ως στόχο, με την άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων για το σκοπό.
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Coco Huang
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)